Despre noi

COCC a fost infiintata ca societate in anul 1968 si la 50 DE ANI DE ACTIVITATE ESTE CEA MAI REPREZENTATIVA SOCIETATE DIN ROMANIA IN DOMENIUL DE MANAGMENT-CONSULTANTA DIN SECTORUL DE CONSTRUCTII-INSTALATII-MONTAJE. 

COCC este membra fondatoare a CAMEREI INGINERILOR CONSULTANTI INDEPENDENTI DIN ROMANIA-CICIR, membra a PATRONATULUI SOCIETAILOR DE CONSTRUCTII-PSC- colaboratoare a ARACO-Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii.

Istoric


Data de 6 Decembrie 1968 a marcat aparitia COCC-Centru de Organizare si Cibernetica in Constructii-ca institutie de stat care a pus bazele a doua activitati -CONSTRUCTIILE SI MANAGEMENTUL-legate intrinsec si care, practic, au anticipat cu posibilitatile acelor ani germeni ECONOMIEI DE PIATA DIN ROMANIA.

Folosirea informaticii in luarea unor decizii manageriale a creat posibilitatea de realizare a unor banci de date cu ample programe de calcul au deschis o noua perspectiva sectorului de constructii, iar realizarea de catre COCC in anul 1980 a primului sistem integrat informatic-SICOP-a insemnat O PREMIERA NATIONALA.Astfel toate activitatile importante din constructii-instalatii-montaje au putut sa fie monitorizate si sa fie permise luarea unor decizii optime, dar in conditiile acelor vremuri. 

Sfarsitul anului 1989 a gasit COCC in situatia de a putea gestiona o ADEVARATA banca de date complexa pentru sectorul de constructii dar evenimentele acelor zile au creat si pentru COCC convulsii care au dus la pierderea unor informatii si diverse sincope in activitatea manageriala. 

Numele si prestigiul firmei a facut ca sa se poata trece peste aceasta perioada mai tulbure si in scurt timp COCC a revenit pe piata constructiilor din Romania cu rezultate unamim recunoscute! 

COCC s-a PRIVATIZAT integral in anul 1994 si este astazi PURTATOAREA si CONTINUAREA UNUI VAST patrimoniu de date si informatii, grupate in banci de date solicitate de diverse institutii de stat si private ,iar cei peste 10.000 de beneficiari-unitati de executie, proiectare, regii, autoritati in domeniu-din tara, dar si strainatate-Republica Moldova, Israel-stau marturie in acest sens! 

Din anul 2006 activitatea de management si productie se desfasoara prin firma COCC SOFT CONSTRUCT care a preluat legal brandul si activitatea de baza a COCC.