Carti tehnice

Societatea noastra in cadrul activitatii de CONSULTIG a elaborat in cei 50 de ani de activitate o serie de materiale de specialitate in domeniul de constructii-instalatii-montaje grupate in mai multe titluri de carti tehnice si metodologice astfel:
-pentru normarea cat mai exacta a diverselor procese tehnologice in consumuri specifice-NORME DE TIMP-sant specificate pentru resursa TIMP de executie durata efectiva si numarul de muncitori afectati.

Precizam si faptul ca aceste durate de timp au facut obiectul unor cronometrari efective realizate pe santier, deci in conditii reale de desfasurare a diverselor procese tehnologice.

-pentru alte activitati specifice ca :urmarirea programului controlului calitati, intocmirea cartii tehnice a constructiilor, sarcini ale responsabilor tehnici cu executia, etc s-au intocmit GHIDURI METODOLOGICE, care dea lungul anilor au fost avizate de colectivele de specialitate din ministerul de specialitate.

-pentru activitatea manageriala de consultanta pentru investitii prin GHIDUL realizat oferim si un punct de vedere care consideram ca este deosebit de util. Deasemenea in oferta noastra exista si un GHID orientativ pentru o activitate manageriala eficienta si operativa care ar trebuie sa conduca la obtinerea de rezultate corecte care se traduc in ultima instanta in CIFRE DE PROFIT.