Delta 2000

Delta 2000 este un sistem informatic pentru elaborarea ofertelor pentru licitaţii, programarea, urmărirea şi decontarea lucrărilor de construcţii-montaj, finanţate de stat sau din alte surse

Cum pot intra în posesia sistemului?

Delta 2000 răspunde cerinţelor societăţilor de proiectare, execuţie şi beneficiarilor de lucrări de construcţii-montaj în elaborarea ofertelor tehnico-economice şi a întocmirii tuturor documentelor (formularelor) necesare prezentării la licitaţii conform legislaţiei actuale privind achiziţiile publice, precum şi a normelor metodologice de aplicare a acesteia.

Sistemul permite urmărirea şi decontarea lucrărilor executate, pentru investiţii indiferent de sursa de finanţare, cu respectarea condiţiilor contractuale şi de legislaţie.

Programarea execuţiei se realizează printr-un produs informatic specializat  (Primavera), în cazul în care este achiziţionat de utilizator. Produsul nostru are încorporate programele ce fac legătura prin transfer de date.

O altă facilitate este editarea tuturor rapoartelor specifice lucrărilor de investiţii bugetare şi extrabugetare, rapoarte de tip utilitar, inclusiv a formularelor tip document pentru prezentarea la licitaţii.

Ofertele pot fi întocmite prin apelarea la indicatoarele de norme de deviz ediţiile 1981-1983, 1992-1996 şi 1999-2005, care sunt elaborate împreună cu institute de cercetări şi proiectare de specialitate şi editate în continuare de COCC SOFT CONSTRUCT S.R.L. Menţionăm că indicatoarele elaborate în perioada 1999-2005 sunt indicatoare de norme de deviz ediţia 1981-1983 revizuite şi completate la zi, cu materiale şi tehnologii noi.

Amintim că COCC SOFT CONSTRUCT S.R.L. este singura societate abilitată să editeze, să difuzeze şi să comercializeze aceste norme, în urma contractelor pe care le-a avut cu MCInd. şi MLPTL (MTCT).

Sistemul informatic Delta 2000 este unicat în ţară din punct de vedere al bazei de date normative şi al codificării resurselor, care este realizată în concordanţă cu prevederile Uniunii Europene.

Sistemul Delta 2000 este realizat în conformitate cu prevederile cuprinse în Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2006 privind achiziţiile publice pentru lucrări, produse şi servicii.

Pe lângă indicatoarele de norme amintite mai sus, aplicaţia permite ca utilizatorii să-şi poată crea norme proprii, cu consumuri de resurse proprii, ce se constituie în baza de date normativă proprie utilizatorului.

Citiţi mai mult despre caracteristicile tehnice de bază.