Indicatoare de norme de deviz

Societatea/firma noastra este SINGURA DE PROFIL DIN ROMANIA care a AVUT APROBARI LEGALE dea REALIZA un numar de 47 DE INDICATOARE DE NORME DE DEVIZ pe principalele lucrari din sectorul de constructii-instalatii-montaj cu specificarea materialelor,a manoperei si utilajelor necesare.

Acestea au fost realizate in perioada in perioada 1981/82 si dintre acestea CELE MAI REPREZENTATIVE si SOLICITATE de diversi beneficiari AU FOST SI SANT IN CONTINUARE ACTUALIZATE PERMANENT cu tehnologii si materiale noi eficiente.

PRECIZAM ca TOATE INDICATOARE de norme de deviz-editia 1981/82 PRECUM SI CELE ACTUALIZATE periodic SANT PATRIMONIU EXCLUSIV a SOCIETATII noastre si ele au atat APROBAREA organismelor legale abilitate in domeniu cat si ORDINE ministeriale de elaborare si difuzare a acestora pe piata.

AVIZUL de specialitate-de referinta-a fost dat de MINISTERUL LUCRARILOR PUBLICE SI AMENAJARE A TERITORIULUI-MLPAT-DCCSRT nr.1143/24.03.1999 care precizeaza: MLPAT-Directia Coordonare Cercetare Stiintifica si Reglementari Tehnice recomanda COCC-lui-ca in calitate de elaboratori al tuturor codificarilor anterioare SA REALIZEZE O NOUA CODIFICARE unitara a nomenclatoarelor de materiale,meseri si utilaje completate cu tehnologii noi cuprinse in INDICATOARE IN VEDEREA EDITARII SI DIFUZARI LOR.

FIECARE INDICATOR DE NORME DE DEVIZ REALIZAT DE COCC SOFT CONSTRUCT AU IN CUPRINS ACESTE APROBARI SI ORDINE MINISTERIALE CARE ATESTA VALABILITATEA LOR UNICA.