Delta 2000 prezentare

Delta 2000 este un sistem informatic pentru elaborarea ofertelor pentru licitaţii, programarea, urmărirea şi decontarea lucrărilor de construcţii-montaj, finanţate de stat sau din alte surse

Cum pot intra n posesia sistemului?

Delta 2000 răspunde cerinţelor societăţilor de proiectare, execuţie şi beneficiarilor de lucrări de construcţii-montaj n elaborarea ofertelor tehnico-economice şi a ntocmirii tuturor documentelor (formularelor) necesare prezentării la licitaţii conform legislaţiei actuale privind achiziţiile publice, precum şi a normelor metodologice de aplicare a acesteia.

Sistemul permite urmărirea şi decontarea lucrărilor executate, pentru investiţii indiferent de sursa de finanţare, cu respectarea condiţiilor contractuale şi de legislaţie.

Programarea execuţiei se realizează printr-un produs informatic specializat  (Primavera), n cazul n care este achiziţionat de utilizator. Produsul nostru are ncorporate programele ce fac legătura prin transfer de date.

O altă facilitate este editarea tuturor rapoartelor specifice lucrărilor de investiţii bugetare şi extrabugetare, rapoarte de tip utilitar, inclusiv a formularelor tip document pentru prezentarea la licitaţii.

Ofertele pot fi ntocmite prin apelarea la indicatoarele de norme de deviz ediţiile 1981-1983, 1992-1996 şi 1999-2005, care sunt elaborate mpreună cu institute de cercetări şi proiectare de specialitate şi editate n continuare de COCC SOFT CONSTRUCT S.R.L. Menţionăm că indicatoarele elaborate n perioada 1999-2005 sunt indicatoare de norme de deviz ediţia 1981-1983 revizuite şi completate la zi, cu materiale şi tehnologii noi.

Amintim că COCC SOFT CONSTRUCT S.R.L. este singura societate abilitată să editeze, să difuzeze şi să comercializeze aceste norme, n urma contractelor pe care le-a avut cu MCInd. şi MLPTL (MTCT).

Sistemul informatic Delta 2000 este unicat n ţară din punct de vedere al bazei de date normative şi al codificării resurselor, care este realizată n concordanţă cu prevederile Uniunii Europene.

Sistemul Delta 2000 este realizat n conformitate cu prevederile cuprinse n Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2006 privind achiziţiile publice pentru lucrări, produse şi servicii.

Pe lngă indicatoarele de norme amintite mai sus, aplicaţia permite ca utilizatorii să-şi poată crea norme proprii, cu consumuri de resurse proprii, ce se constituie n baza de date normativă proprie utilizatorului.

Citiţi mai mult despre caracteristicile tehnice de bază.