Realizări

Realizarea celor 47 de indicatoare de norme de deviz pentru execuţia lucrărilor de construcţii-instalaţii, ncepută ncă din 1981, cu actualizarea lor permanentă, n funcţie de tehnologii şi materiale noi, cu o codificare unitară după prescripţiile U.E., este o altă realizare de mare anvergură. Aceste indicatoare se aplică, practic, la ntreaga gamă de lucrări din sectorul de construcţii.

Ghidurile şi metodologiile realizate de COCC ajută deciziile manageriale, iar produsele informatice, precum "Calculul ofertelor de adjudecare şi decontare a producţiei realizate" (Delta 2000), "Evidenţa legislaţiei la zi" (Lexcon) şi altele completează eficient şi activitatea de consulting, att de necesară n condiţiile economiei de piaţă.

Activitatea de perfecţionare-instruire (training) pe diverse domenii a fost una dintre cele mai recunoscute activităţi la nivel naţional ale firmei noastre. Astăzi, n conformitate cu noua legislaţie privind instruirea şi atestarea profesională din construcţii, această activitate capătă noi valenţe, care vor fi exploatate la maximum n colaborare directă att cu patronatele din domeniu, ct şi cu organismele legale abilitate n domeniu.

Este cunoscut faptul că COCC, ca firmă de specialitate n domeniu, este laureată a trofeelor TOP 1999, 2000, 2001 pentru I.M.M. şi este prezentă la toate marile manifestări stiinţifico-tehnice din Romnia.

Putem aprecia că cei peste 35 de ani de activitate a firmei au făcut ca, practic, toţi constructorii din ţară, ntr-o formă sau alta, să fie parteneri, colaboratori sau beneficiari ai produselor şi serviciilor noastre!