Realizări

Realizarea celor 47 de indicatoare de norme de deviz pentru execuţia lucrărilor de construcţii-instalaţii, īncepută īncă din 1981, cu actualizarea lor permanentă, īn funcţie de tehnologii şi materiale noi, cu o codificare unitară după prescripţiile U.E., este o altă realizare de mare anvergură. Aceste indicatoare se aplică, practic, la īntreaga gamă de lucrări din sectorul de construcţii.

Ghidurile şi metodologiile realizate de COCC ajută deciziile manageriale, iar produsele informatice, precum "Calculul ofertelor de adjudecare şi decontare a producţiei realizate" (Delta 2000), "Evidenţa legislaţiei la zi" (Lexcon) şi altele completează eficient şi activitatea de consulting, atāt de necesară īn condiţiile economiei de piaţă.

Activitatea de perfecţionare-instruire (training) pe diverse domenii a fost una dintre cele mai recunoscute activităţi la nivel naţional ale firmei noastre. Astăzi, īn conformitate cu noua legislaţie privind instruirea şi atestarea profesională din construcţii, această activitate capătă noi valenţe, care vor fi exploatate la maximum īn colaborare directă atāt cu patronatele din domeniu, cāt şi cu organismele legale abilitate īn domeniu.

Este cunoscut faptul că COCC, ca firmă de specialitate īn domeniu, este laureată a trofeelor TOP 1999, 2000, 2001 pentru I.M.M. şi este prezentă la toate marile manifestări stiinţifico-tehnice din Romānia.

Putem aprecia că cei peste 50 de ani de activitate a firmei au făcut ca, practic, toţi constructorii din ţară, īntr-o formă sau alta, să fie parteneri, colaboratori sau beneficiari ai produselor şi serviciilor noastre!